CENTRE HISTÒRICPÀRQUING Centre Històric


Aparcament de rotació de 218 places, situat entre els carrers Montserrat i Via Sant Ignasi, en ple Nucli Històric de Manresa i de fàcil accés per l’entrada Sud de la ciutat. La seva ubicació el situa molt a prop dels centres administratius de l’Ajuntament, del Museu Comarcal, així com a tocar de la Façana Sud, on trobem els edificis històrics més emblemàtics de Manresa: la basílica gòtica de la Seu i la Cova de Sant Ignasi.
 
Amb aquest pàrquing es dona servei a una de les zones de Manresa on l’aparcament és més escàs, fet que permet millorar la mobilitat d’aquesta part del Nucli Antic.

Aquest nou aparcament té tres plantes, al soterrani dels dos blocs d’habitatges que FORUM ha edificat al sector entre la via de Sant Ignasi i el carrer Montserrat i incorpora leds lluminosos per indicar si la plaça està lliure o ocupada, un sistema de vigilància a través d’un circuit de càmeres de videoseguretat i conserge durant l'horari d'obertura de rotació.

L'equipament és de rotació i s’hi pot estar abonat en alguna de les diferents modalitats o bé fer-ne un ús puntual. El funcionament és idèntic al dels Quatre Cantons, també gestionat per FORUM: totes les places són de rotació, de manera que els abonats tampoc no tenen sempre reservada la mateixa plaça.

Aquest aparcament és accessible les 24h del dia tots els dies de l’any per als abonats. Per als vehicles de rotació l'horari d'obertura és de dilluns a dissabte en horari diürn (de 07:00 a 21:00 hores) i diumenges i festius (de 09:00 a 19:00 hores) tot i que es podrà retirar el vehicle també fora d’aquest horari. Per fer-ho, caldrà accedir a l’aparcament mitjançant la lectura de la targeta en un dels accessos per a vianants i validar-la en un dels caixers.
 

DESCOMPTES i PROMOCIONS

L’aparcament Centre Històric ofereix un descompte del 10% sobre la tarifa actual més dos mesos addicionals gratuïts, en cas que s'aboni l'import anual d'un abonament mitjançant un sol pagament.

S'ofereixen descomptes per volum a la contractació d'abonaments.

Tenim convenis de col.laboració amb les associacions de veïns amb abonaments molt avantatjosos.

En cas de tenir interès en alguna d'aquestes promocions, cal posar-se en contacte amb FORUM personalment per telèfon (938725601) o bé per correu electrònic parquing@forumsa.cat . Contacti amb nosaltres i l’informarem de la millor opció.


 
HORARITARIFES
 

 
 

PLÀNOL DE SITUACIÓ

 

Ver Pàrquings en un mapa más grande
Ajuntament de Manresa FOMENT DE LA REHABILITACIÓ URBANA DE MANRESA, SA
Plaça Immaculada, 3 baixos - 08241 Manresa
Telèfon: 93 872 56 01 - Fax: 93 872 72 56 - Correu electrònic: forum@forumsa.cat
Avís legal - Disseny web i programació: La Factoria